Bryllup

Med gangeavstand fra Bragernes kirke er Iris Catering sine lokaler perfekt for ditt bryllup. Vi har alle rettigheter og tilpasser ditt bryllup etter eget ønske og våre lokaler har en kapasitet på opp til 100 personer. Ønsker du å ha bryllup utendørs eller leid egne lokaler? Ta kontakt så det store muligheter for at vi kan levere mat til ditt bryllup.
Vi har lang erfaring med å tilpasse bryllup i alle prisklasser.

Under ser du noen av våre forslag til din bryllupsmeny. Denne kan vi også levere som catering dit du måtte ønske. Salleie på kr 1300,- i tilegg til oppgitte priser, ferdig duket og pyntet.
Minimum 10. stk per bestilling, vi har også utleie av bestikk, dekktøy og duker ved levering av catering.

Menyforslag

   
  • Budsjettbryllup

    Vi ønsker å gjøre deres feiring helt spesiell og derfor ønsker vi å tilby budsjettbryllup. Dere kommer med deres budsjett og vi kommer med forslag til menyer. Vi har lang erfaring med budsjettbrylluper.

  • Bryllupsmeny

  • Meny Ibsen

    • Per. person Kr 330,-

    Henrik Ibsen tilbrakte to lengre perioder i Itialia, i denne perioden skrev han sine mest kjente og ypperste skuespill der, Peer Gynt, Et dukkehjem og Gengangere. Med italians inspirasjon lager vi et pastabord med 6 forskjellige pastaretter. Vann i mugger og is med lune bær til desserte.
    Drikkevarer kjøpes i baren.

  • Meny Kielland

    • per. person Kr 430,-

    Denne menyen er inspirert av prosaforfatteren Alexander Kielland, hans mest kjente verk er Garman & Worse, Gift og Skipper Worse. Handlingene i romanene han skilder naturen og miljøet rundt Stavanger og buffen er da inspirert av norske råvarer.
    I buffen finner du Lam, Sau, og fisk. Til desserte Karamellpudding og kaffe.
    Vann serveres i mugger og vi har åpen bar man kan bestille fra.
     

  • Meny Bjørnson

    • per. person Kr 530,-

    Den tredje i rekken av våre 4 store diktere og forfatter har vi Bjørnson.  Bjørnson sine bonderfortellinger er forankret i norsk nasjonalromantikk og hva passer vell ikke bedre da her også med norske råvarer.

    Forrett: Sennepsmarinert Laksefilet ruccola salat og kuvertbrød
    Hovedrett: Elgstek m/rosenkål gulrot viltsaus rørte tyttebær og kokte poteter
    Desserte: Tilslørte bondepiker
     

  • Meny Lie

    • per. person Kr 630,-

    Den siste av de fire store fra realismens tidsepoke har vi personen med det klingende navnet Jonas Lauritz Idemil Lie.

    Forret : Spekeskinke m/honning/vannmelonkuler ristede pinjekjærner syrlig vinagrette

    Hovedrett: Langtidsstekt okse ytrefilet  med sesongens grønnsaker stekt sopp Timianbakte poteter og rødvinsposjert tyttebærpære Rødvinssaus

    Dessert: Vanilje pannacotta m syltet bær kaffe

  • Catering til bryllup

    Vi leverer også catering til bryllup, under finner du noen av våre forlsag til meny.

  • Sommer - Grillbord

    • per. person Kr 350,-

    Har du planer om et sommerbryllup ute? På denne menyen finner du et grillbord bestående av svinefilet, oksefilet, tigerreker, assorterte pølser, brød, stekte poteter, stekte grønnsaker, saus brød og salat.

    Under tilbredingen av maten syntes og spilles det ulike viser.

  • Høst - 2 retter

    • per. person Kr 450,-

    En høstinspirert meny bestående av sitron og hvitløksmarinerte tigerreker i potetlefse og aioli til forret. Til hovedrett Reinsdyrstek m sesongens grønnsaker kokte poteter viltsaus og rørte tyttebær.

  • Vinter - 3 retter

    • per. person Kr 550,-

    Forrett Østens rekecoctail

    Hovedrett Svin indrefilet stekt ananas stekt løk broccoli blomkål kremet chapiniongsaus timianbakt   potet roswald

    Dessert Bringebær Baileys Parfait

  • Vår - 4 retter

    • per. person Kr 625,-

    Forrett:  Kremet Champingnonsuppe m kuvertbør

    Hovedrett: Kalvestek nykål kokte poteter fløtesaus gulrøtter rørte tyttebær

    Desserte: Sitronfromasj

    Europeisk ostefat

  • Tittel 1

    • kuvert Fra kr 180,-

    Tittel 1, inkludert 1 drikke. Vi har alle rettigheter og har egen bar.