Selskapsmeny

Ved bestilling av to retter eller mer inngår dekking av bord med duker og pynt. Ved bestilling av 1 rett tilkommer kr 35,- per. person.
Ved bestilling av 3 retter eller flere er leie av lokalet inkludert i prisen.

Test

 Test
  • Catering

  • Lakseloin

    • per person Kr 125

    Sennepsmarinert lakseloin på ruccola, med sennepssaus og kuvertbrød

  • Marinerte tigerreker

    • per person Kr 125

    Marinerte tigerreker på potetlefse med aioli og salatseng. Marinadetyper kan være hvitløk, sur/søt chili.

  • Roastbeef

    • per person Kr 115

    Nystekt Roastbeef m/remulade, toast, sylteagurk, rødløk og salat.

  • Suppe

    • per person Kr 105

    Fisk, asparges, eller blomkålsuppe m/kuvertbrød

  • Hovedretter

  • Kalvestek

    • per person Kr 310
    • Påfyll etter ønske

    Kalvestek m/brokkoli, gulrot, kokte poteter, fløtesaus og rørte tyttebær.

  • Svinestek

    • per person Kr 280
    • Påfyll etter ønske

    Svinestek m/surkål, rødkål, rosenkål, kokte poteter, brun saus, og tyttebær.

  • Reinsdyrstek

    • per person Kr 360
    • Påfyll etter ønske

    Reinsdyrstek m/rosenkål, blomkål, viltsaus, kokte poteter, og rørte tyttebær.

  • Rødvinsposjert oksemedaljong

    • per person Kr 450

    Rødvinsposjert oksemedaljong m/rødvinssaus, brokkoli, stekt sopp, og fløtepoteter.

  • Oksefilet

    • per person Kr 390

    Oksefilet indre m/rødvinsposjert pære, brokkoli, sopp, rødvinssaus, og sesongens poteter.

  • Oksefilet - Langtidsstekt

    • per person Kr 420

    Langtidsstekt oksefilet ytre m/ bearnaisesaus, brokkoli, skogssopp, sesongens poteter.

  • Svinefilet

    • per person Kr 320
    • Påfyll etter ønske

    Svinefilet Indre m/stekt ananas, løk, gulrot, brokkoli, kremet soppsaus, og urtestekte roswaldpoteter.

  • Lammefilet

    • per person Kr 390

    Lammefilet rosmarinmarinert m/ soppstuing, kraftig lammesky, gulrot, og sesongens poteter.

  • Reinsdyrfilet

    • per person Kr 490

    Reinsdyrfilet m/baconrullede bønner, stekt sopp, stekte eplebåter, blomkål, viltsaus, og sesongens poteter.

  • Dessert

  • Mini Pavlova

    • per person Kr 125

    Mini Pavlova med kaffe.

  • Husets Karamellpudding

    • per person Kr 115

    Husets karamellpudding med kaffe.

  • Parfait

    • per person Kr 125

    Parfait bringebær, Baileys eller Cognac, coulis med kaffe.

  • Fruktsymfoni

    • per person Kr 110

    Fruktsymfoni sesongens frukt med kaffe.

  • Bløtkake

    • per person Kr 115

    Bløtkake med kaffe

  • Medbragt kake til ulike selskap

    • Medbragt kake per person Kr 35

    Om dere ønsker å ta med egne kaker til for eksempel jubileum tilfaller det et ekstra beløp. Bestiller du kake fra Iris catering vil det ikke bli noe ekstra beløp.